Blog

Gratis Proefles in Regio Utrecht

Gepost op 14-03-2016

Woon je in Bunnik, Houten of Bilthoven? Rijschool Utrecht komt ook bij jou aan huis. Ook komen wij in andere plaatsen als IJsselstein, Soest of Vleuten. Op onze website van rijschool-utrecht.net kun je bekijken  waar we allemaal rijden en ontdek onze voordelen. We bieden allerlei lespakketten, zoals voordeelpakketten of een  spoedcursus.   We hebben lange rijtijden, dus het is altijd mogelijk om je les in jouw dagelijks leven in te passen. We hebben ervaren instructeurs. Vraag dus gauw een gratis proefles aan.

 

Autorijden, wel zo makkelijk
Jouw eerste les bij Autorijschool Utrecht is het begin van veel mogelijkheden.  Je kunt  makkelijker naar vrienden en familie of  je gaat eerder een dagje uit. Je kunt  lekker op vakantie gaan en alles wat je nodig hebt, neem je mee in je auto. Als je nog geen eigen auto hebt, kun je misschien wel een lenen van familie of bekenden. Zij kunnen erop vertrouwen dat je goed kunt rijden als je bij Rijschool Utrecht les hebt gehad.   Als je kunt  autorijden, verhoogt dat ook je kans op werk of een bijbaan. Je bent niet meer afhankelijk van anderen of van het openbaar vervoer. Dus investeer in jezelf en ga naar  Rijles Utrecht.

 

Proefles
In de proefles kijken we wat je al weet en kunt. Daarna maken we een schatting van hoeveel lessen je nodig hebt.  We willen natuurlijk dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt.  De proefles is gratis als je daarna  bij  ons blijft voor les. Natuurlijk mag je een andere rijschool zoeken, maar dan moeten wij wel de kosten van de proefles in rekening brengen. Als je bij ons blijft, proberen we dat je zoveel mogelijk de zelfde instructeur krijgt, zodat je niet steeds aan iemand anders hoeft te wennen. Ook plannen we jouw les naar jouw mogelijkheden in.

 

Plezier
Leren autorijden is meestal niet eenvoudig. Je zit niet alleen in een auto die je moet leren bedienen, je moet naast het besturen ook nog deelnemen aan het  verkeer.   Het huidige verkeer hectisch en ingewikkeld en dat vraagt best veel van je als beginnende automobilist.  De instructeurs van Autorijschool Utrecht houden  hier rekening mee.  Zij doen hun uiterste best om jou een veilig  gevoel in de auto te geven en willen dat je ook plezier krijgt in het autorijden.  Zij leren jou stap voor stap de auto te bedienen en ondersteunen jou tot je zelf ook het gevoel van controle hebt over de auto.

 

Verkeersinzicht:
Als je auto rijdt, ben je verkeersdeelnemer.  Bij Rijschool Utrecht leer je goed naar het verkeer kijken. Dat betekent dat je niet alleen vooruitkijkt, maar ook om je heen en in de spiegels.  Niet alleen kijken is heel belangrijk, ook ernaar handelen.  De instructeurs van Rijschool Nieuwegein weten waar ze op moeten letten tijdens de les. Ze willen dat je een goed verkeersinzicht krijgt.

 

Rijexamen
Als je na je proefles kiest  om autorijles te nemen van Rijschool-Utrecht, kies je voor kwalitatief goede les. Het allerbelangrijkst is dat je veilig leert rijden en we streven ernaar dat je met zelfvertrouwen je rijexamen gaat doen. Als je slaagt, is dat de beloning voor je harde werk. Dan pas zijn  wij van  Autorijschool Utrecht tevreden. Een geslaagde klant is een tevreden klant en dat is wat we willen.

 

Moeilijker dan gedacht?
Heb je toch meer moeilijkheden met autorijden dan je in eerste instantie dacht? Bijvoorbeeld omdat je last hebt van faalangst?  Je hoeft je er in ieder geval niet voor te schamen, want er zijn heel veel mensen die daar last van hebben. Voor Autorijschool Utrecht  is dat geen probleem.  Via  ons kun je gebruik maken van een tussentijdse toets (TTT)  of een faalangsttoets. We zullen er alles aandoen dat je slaagt.