Blog

Spoedcursus Utrecht

Gepost op 06-03-2016

Wie snel  zijn autorijbewijs wil halen moet bij Rijschool Utrecht zijn.  Onder leiding van onze ervaren instructeurs haal je gauw je rijbewijs. Wij van Rijles Utrecht plannen dan extra uren voor jou in. We passen ons aan jouw wensen en mogelijkheden.  Heb je bijvoorbeeld al enige rijervaring dan kun je een pakket nemen met bijvoorbeeld 15 uur les.  Heb je nog niet zoveel ervaring, kun je beter een groter pakket nemen. Je kunt ook eerst een proefles nemen. Als je bij ons blijft, is deze proefles gratis.  Wij kunnen dan een inschatting maken hoeveel uren rijles je nodig hebt.  Dan kun je kiezen voor een spoedcursus, of voor een ander lespakket. Wie weinig tijd heeft, kan natuurlijk een uur per week gaan rijden. Dat heeft als nadeel dat je eerst weer moet  wennen aan de auto en voordat je echt wat leert, is het uur weer om.

 

Voordelen van de spoedcursus
Autorijschool Utrecht heeft ervaren instructeurs. We bieden voordelige pakketten voor spoedcursussen.  In dat bedrag zitten ook de kosten voor een Eigen verklaring en praktijkexamen verwerkt. Als je in de omgeving van Utrecht woont, kun je bij ons terecht voor een spoedcursus. We zijn ook Rijschool Nieuwegein, Rijschool Houten of Rijschool Soest.  We rijden nog in veel meer plaatsen.  Wie intensief bezig gaat met rijlessen leert het sneller. Je hoeft niet steeds opnieuw te wennen aan de auto en door veel herhaling blijft het geleerde beter hangen. Ook als je snel een rijbewijs nodig hebt, bijvoorbeeld voor je werk, dan kun je je bij Rijschool Utrecht aanmelden. We geloven er in dat jij dat roze document snel zult halen en we ondersteunen jou.

 

Wennen aan de auto
Vooral  in het begin is autorijden wennen. Als je gewend bent om te fietsen, dan zie je het verkeer goed om je heen. In de auto zit je lager en je hebt ramen en stijlen van de auto om je heen.  Je gaat ook veel sneller dan met de fiets. Je moet ineens veel meer gaan doen: gas geven, sturen, remmen, en tegelijkertijd opletten op het verkeer.  Angst is niet nodig want Rijles Utrecht zorgt ervoor dat je snel leert wennen. Eerst rijden we in rustige overzichtelijke straten.  Hoe meer vertrouwt je raakt met de auto en met het verkeer hoe eerder je naar het drukkere verkeer kan.

 

Extra oefenen
Omdat we veel ervaring hebben, weten we ook welke situaties moeilijk zijn. Dat verschilt per persoon, maar wij spelen hierop in. Wij oefenen vooral de situaties die voor jou moeilijk zijn.   We blijven ervoor zorgen dat je prettig voelt in de auto. In het begin is het veel, maar als je na een paar lessen al flink vooruitgaat, maakt dat het rijden leuk.  Natuurlijk leert Autorijschool Utrecht alle  bijzondere verrichtingen en praktische zaken voordat je naar je praktijkexamen gaat. We vertrouwen erop dat je dan goed voorbereid bent. Dan is de kans groot dat je slaagt. Rijschool Utrecht wil niets liever dat je snel en veilig leert rijden. We willen tenslotte  alleen maar tevreden klanten.

 

Meer weten over de tarieven? Klik hier. Vragen? Bel ons gerust!