Rijschool Ijsselstein

Wil je niet meer afhankelijk zijn van anderen of van het openbaar vervoer? Haal dan zo snel mogelijk je rijbewijs bij Rijschool Utrecht. Bij ons kun je profiteren van een gratis proefles. Je wordt altijd thuis in IJsselstein opgehaald en we hebben scherpe tarieven. Wij vinden namelijk dat iedereen zo goedkoop mogelijk het rijbewijs moet kunnen halen. Je kunt kiezen uit losse lessen of pakketten. Extra snel je rijbewijs halen is bij ons ook mogelijk als je kiest voor een spoedopleiding. In een tijdsbestek van enkele weken kun je je rijbewijs halen! Voorts hebben we een hoog slagingspercentage. Dit komt door onze professionele lesmethode, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid, persoonlijke benadering en veiligheid de belangrijkste speerpunten zijn. Je hebt bij ons altijd een vaste instructeur.

Lessen bij autorijschool in IJsselstein

Rijschool Utrecht is actief als rijschool in IJsselstein. Niet alleen in IJsselstein, maar eigenlijk vrijwel in alle plaatsen rondom Utrecht. Denk aan plaatsen zoals Soest, Bilthoven, De Bilt of Maarssen. Wij zullen er bij iedere leerling voor zorgen dat diegene zo snel mogelijk zijn of haar rijbewijs haalt.

Waar rij ik in IJsselstein?

Je zult tijdens de rijlessen vooral op examenwegen rijden. Dit is in de bebouwde kom, maar ook op omliggende auto(snel)wegen. Je zult niet direct de snelweg opgaan, omdat dit enige concentratie vergt, maar langzaam maar zeker zul je tijdens het lessen op drukkere wegen terecht komen

Wat kosten de rijlessen?

Als je een betaalbare rijschool zoekt, dan hoef je niet meer te zoeken, want bij Rijschool Utrecht zit je helemaal goed. Bij ons kun je op ieder tijdstip lessen en dit is altijd zonder extra toeslag. De lessen duren 60 minuten en je lest in een moderne auto met de nieuwste technieken, zodat je hier ook bekend meer raakt. Een ander voordeel is dat je bij ons kunt profiteren van een gratis proefles. Dit is geheel vrijblijvend. Op deze manier kun je snel kennismaken met onze rijinstructeur en de methode van lesgeven. Op de tarieven pagina staan de actuele prijzen van Rijschool Utrecht.

Haal je rijbewijs in Ijsselstein

Je kunt zelf een pakket kiezen. Op basis van de gratis proefles kan worden ingeschat hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en welk pakket het best bij je capaciteiten past. Je kunt bij ons kiezen voor losse lessen, maar er zijn ook diverse pakketten beschikbaar. Klik hier om te pakketten te bekijken.

CBR Ijsselstein

Je hoeft als je in IJsselstein en natuurlijk in de rest van Nederland woont geen achttien jaar te zijn om je rijbewijs te halen. Als je zestien jaar en zes maanden oud bent mag je vandaag de dag beginnen met autorijlessen. Vanaf je zeventiende mag je het praktijkexamen volgen. Als je zeventien bent en geslaagd bent dien je overigens wel tot je achttiende te wachten alvorens je zonder begeleiding mag autorijden. Dit wordt ook wel 2todrive genoemd. Dit is een nieuwe methode van het halen van het rijbewijs en velen zestien- en zeventienjarigen hebben hier gebruik van gemaakt.

Afrijden bij het cbr

Als je snel progressie boekt mag je ook snel afrijden. Het komt geregeld voor dat er leerlingen zijn die minder dan twintig lessen nodig hebben. Dat is natuurlijk ideaal, want zo kun je voor weinig geld je rijbewijs halen. Wij zullen er in elk geval alles aan doen om jou het rijbewijs zo snel mogelijk te laten halen. Hier hebben we zelf ook baat bij, want jouw tevredenheid over onze rijschool is voor ons reclame. Voor het praktijkexamen kun je eventueel een tussentijdse toets doen, zodat je een aantal vrijstellingen kunt verdienen. De tussentijdse toets is vergelijkbaar met het praktijkexamen, zodat je weet hoe het er ongeveer aan toe zal gaan bij het praktijkexamen.

Rijbewijs ophalen gemeente IJsselstein

Geslaagd? Dan kun je een (klein) feestje vieren, maar vergeet vooral niet je rijbewijs aan te vragen bij je gemeente. Ook al ben je geslaagd, zonder rijbewijs ben je als autobestuurder niet bevoegd en kun je een boete krijgen.

 

Goedkoop je rijbewijs halen in Utrecht? Dan is Rijschool-Utrecht.net de rijschool voor jou!