Rijschool Maarssen

Zoek je een goede rijschool met een goed CBR-slagingspercentage? Dan ben je bij Rijschool Utrecht aan het juiste adres. Je kunt bij Rijschool Utrecht lessen als je woonachtig bent in Maarssen.

Lessen bij autorijschool Maarssen

Je kunt een proefles nemen bij Rijschool Utrecht om zo te weten te komen hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Na de proefles krijg je een indicatie en weet je hoeveel je kwijt bent.

Waar rij ik precies in Maarssen?

Als je in Maarsen woonachtig bent zul je altijd door ons worden opgehaald. Je zult vervolgens in Maarssen in diverse straten gaan rijden, maar je zult ook uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Vleuten. Het rijden in woonwijken is namelijk ook een belangrijk onderdeel. Op deze manier krijg je onder meer het geven van voorrang, het rijden in smalle weggetjes en het goed kijken naar straten van links en vooral rechts onder de knie. Ook zul je veelvuldig in Utrecht gaan rijden.

Wat kosten de rijlessen?

Hoeveel geld je uiteindelijk kwijt bent is lastig om aan te geven, omdat dit per leerling verschilt. De ene leerling heeft een twintigtal lessen nodig, terwijl een andere leerling mogelijk meer dan dertig lessen nodig heeft.

Rijbewijs halen in Maarssen

Hoewel je in Maarssen woonachtig bent, betekent dit niet dat je hier ook gaat afrijden. Het afrijden gebeurt namelijk in Utrecht bij het CBR. Hier kun je ook de tussentijdse toets volgen. Deze is overigens niet verplicht.

Afrijden bij het CBR MAARSSEN

Het afrijden doe je dus in Utrecht. Tijdens de rijlessen ben je hier al vaak geweest, om zo te wennen aan de wegen waar tijdens de examens veel wordt gereden. Bij Rijschool Utrecht halen veel leerlingen het rijbewijs na één examen. Als je niet geslaagd bent, is dat natuurlijk een teleurstelling, maar het is zeker geen ramp. Rijschool Utrecht zal je altijd ondersteunen om het rijbewijs in elk geval zo snel mogelijk te halen, zodat je zo spoedig mogelijk de weg op kunt. Veiligheid gaat natuurlijk wel altijd boven alles.

Rijbewijs ophalen bij gemeente Maarssen

Inwoners van de gemeente Stichtse Vecht kunnen hun rijbewijs aanvragen en ophalen in Maarssen. Heb je het rijbewijs snel nodig, dan kun je een spoedaanvraag doen. Als je het rijbewijs voor 13:00 aanvraagt, heb je deze in principe de volgende werkdag in huis. Indien het geen haast heeft, raden we je aan om iets langer te wachten. In dat geval kun je na 5 werkdagen je rijbewijs afhalen. Vergeet niet je identiteitsbewijs mee te nemen.