AutoRijschool Maartensdijk

Ben je op zoek naar een autorijschool in de omgeving van Maartensdijk? Rijschool Utrecht helpt je graag om je rijbewijs zo snel mogelijk te halen en dat zonder hoge kosten. Professionele en persoonlijke begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel.

Lessen bij autorijschool Maartensdijk

Je mag bij ons komen lessen als je minimaal 16,5 jaar oud bent. Vanaf je 16e mag je overigens al het theorie-examen afleggen. Bij ons kun je ook hulp krijgen als je moeite hebt met de theorie. Je kunt eerst besluiten om je theorie te halen, maar je kunt eventueel ook gelijktijdig met de lessen aan je theorie beginnen.

Rijden in Maartensdijk

Je zult regelmatig in Maartensdijk rijden, maar het is in onze ogen vooral belangrijk dat je op zogenaamde examenwegen gaat rijden. Dit zijn wegen die veel tijdens het examen terugkomen. Je zult wel regelmatig in omliggende plaatsen komen zoals Bilthoven, Westbroek, De Bilt of Groenekan.

Prijzen van onze rijlessen

Dit is een veel gestelde vraag. Niet onlogisch, want als je je rijbewijs gaat halen wil je het liefst zo weinig mogelijk geld uitgeven. Kosten besparen kan alleen door zo snel mogelijk je rijbewijs te halen en daarmee bedoelen we zo weinig mogelijk lessen, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. De ene persoon leert nu eenmaal wat sneller dan de ander. Om het rijbewijs zo voordelig mogelijk te halen kun je kiezen voor één van onze voordeelpakketten.

 

Je kunt ook kiezen voor een spoedcursus, maar ook dan rijd je nog steeds een behoorlijk aantal uur. Echter, uit ervaring weten we wel dat leerlingen die een spoedcursus volgen gemiddeld wel een aantal lessen minder nodig hebben. Als je het geld en de tijd er voor hebt, is een spoedcursus absoluut aan te raden.

Rijbewijs halen in Maartensdijk

Je zult door het vele oefenen bekend zijn met de examenroutes, zodat je door Rijschool Utrecht op en top voorbereid bent en de kans op slagen aanzienlijk groot is. 

Afrijden bij het CBR

Het uiteindelijke afrijden gebeurt in Utrecht bij het CBR. Het examen duurt doorgaans een klein uur, maar het is ook mogelijk om een verkort examen af te leggen. Dit is namelijk mogelijk het geval als je de tussentijdse toets hebt gedaan en vrijstellingen hebt behaald. Tijdens de tussentijdse toets dien je namelijk een aantal bijzondere verrichtingen te doen. Doe je deze goed, dan hoef je deze tijdens het eerstvolgende examen niet te doen.

Rijbewijs ophalen bij gemeente Maartensdijk

Als inwoner van Maartensdijk dien je het rijbewijs op te halen in De Bilt. Maartensdijk valt immers onder gemeente De Bilt. Vergeet bij het aanvragen niet je identiteitskaart mee te nemen.