Onze Rijschool in Soest

Zoek je een goede rijschool in de omgeving van Soest? Bij Rijschool Utrecht ben je hiervoor helemaal goed. Wij geven op een professionele manier rijlessen. Bij ons leer je snel en veilig autorijden. Wij leren je bovendien het nieuwe rijden. Tijdens de lessen wordt hier de nadruk op gelegd. Dit wil zeggen dat je zuinig leert rijden. Het milieu is vandaag de dag immers een belangrijk thema. Het nieuwe rijden is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je eigen portemonnee. Hoe zuiniger je rijdt, hoe minder geld je kwijt bent aan de pomp.

RijLessen bij autorijschool Soest

Bij ons bepaal je altijd zelf in welk tempo je het autorijbewijs wilt halen. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een spoedcursus. Je zult dan vrijwel dagelijks in Soest en omgeving rijden, zodat je binnen korte tijd het rijbewijs haalt. Je kunt ook kiezen voor één of twee lessen per week. Je zult begrijpen dat je het behalen van het rijbewijs kan bespoedigen door vaker te lessen. Zo blijft de 'oefenstof' langer hangen en pik je het een stuk sneller op.

Auto Rijden in Soest

Als we in Soest rijden zullen we vele straten in gaan. Dit zullen in het begin vooral rustige straten zijn. Je zult eerst goed de rustige straten onder de knie moeten krijgen en dat wil zeggen dat je goed de voorgangsregels toepast, niet te dicht langs stoepranden rijdt, goede bochten maakt en niet te dicht bij andere auto’s langsrijdt. Daarna zijn de drukkere straten aan de beurt. Ook gaan we naar andere plaatsen zoals Maartensdijk, Bilthoven en Utrecht

Wat kosten dat allemaal?

De uiteindelijke kosten van de rijlessen zijn afhankelijk van je eigen prestaties. Ben je een snelle leerling? Dan ben je weinig geld kwijt. Wij hebben altijd scherpe tarieven, dus als je iets langer bezig bent, ben je ook altijd nog voordelig uit.

Rijbewijs halen in Soest

De rijlessen zijn bij Rijschool Utrecht aangepast aan jouw niveau. We halen je altijd thuis, bij school of bij je werk op. Het is maar wat jij prettig vindt. Je kunt ook altijd aangegeven op welke dagen en tijdstippen je het liefst wilt lessen.

Rijbewijs ophalen in Soest

Het rijbewijs kun je aanvragen en ophalen bij je gemeente. Hoe sneller je deze aanvraagt, hoe sneller je kunt rijden. We raden je daarom aan om het rijbewijs op de slag van slagen nog aan te vragen.