Rijschool Vleuten

Bij ons kun je als leerling rekenen op kwalitatief goede lessen tegen bijzonder scherpe tarieven. Als je woonachtig bent in Vleuten kun je terecht bij Rijschool Utrecht.

Lessen bij een autorijschool in Vleuten

Bij Rijschool Utrecht worden cursisten na de eerste les beoordeelt en krijg je te horen hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Wellicht dat je al kunt schakelen. Dat scheelt natuurlijk al een aantal lessen. Daarna wordt een persoonlijk traject bepaald. Op basis hiervan kan worden bepaald welk pakket je het best kunt kiezen. Woon je in Vleuten en ben je 16,5 jaar? Ook dan mag je bij ons rijlessen.

Waar rij ik precies in Vleuten?

Als beginnende leerling is het logischerwijs zo dat je eerst in de rustige straten met weinig verkeer gaat oefenen. Als dat goed gaat kan een volgende stap worden gemaakt naar bijvoorbeeld de drukke straten in de stad of de snelweg. Alles gaat stap voor stap, dus je wordt zeker niet zo maar in het 'diepe gegooid'.

Wat kosten de rijlessen?

Bij Rijschool Utrecht kun je kiezen voor een spoedcursus of voor de reguliere rijopleiding. De meeste cursisten kiezen voor de laatste optie. Dit betekent dat je niet in één keer veel geld kwijt bent en je kunt zo rustig op je gemak het rijbewijs halen. Op onze voordeel pagina kun je de prijzen van de huidige pakketten bekijken.

Rijbewijs halen in Vleuten

Vlak voor het examen is het belangrijk om regelmatig te lessen, zodat je vlak voor het examen tijdens de lessen steeds minder fouten gaat maken. Dit is een belangrijk gegeven als je je rijbewijs wilt halen in Vleuten. Als er veel tijd tussen de lessen zit, is de kans groot dat je meer lessen nodig hebt.

Afrijden bij het CBR

Je kunt niet zo maar afrijden. Je hebt namelijk eerst je theorie nodig. Heb je je theorie gehaald, dan kun je afrijden. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je ook tijdens de lessen goed rijdt. Tijdens het examen bij het CBR in Utrecht wordt er gelet op tal van zaken. Je wordt beoordeeld op een aantal zaken. Ten eerste is dat het zelfstandig route rijden. Dit kan ook het op navigatie rijden zijn. Vervolgens moet je, als je geen vrijstelling hebt, een tweetal bijzondere manoeuvres uitvoeren. Ook kan de examinator vragen stellen over een specifieke verkeerssituatie. Voorts komt milieubewust rijden aan de orde, alsook zelfreflectie.  

Rijbewijs ophalen bij gemeente Vleuten

Indien je geslaagd bent kun je dezelfde dag nog het rijbewijs bij het gemeentehuis aanvragen en een week later ophalen. Ook kunt u een spoedaanvraag doen, dan heeft u uw rijbewijs nog sneller. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden.

 

Let op: Woont u in Maarssen, Nieuwegein, Ijsselstein, of één van de andere onderstaande plaatsen? Dan kunt u gewoon komen lessen bij Rijschool Utrecht!