Rijschool Westbroek

Snel je rijbewijs halen en weinig betalen? Dan ben je bij Rijschool Utrecht aan het juiste adres. Bij ons kun je, als je in Westbroek woont, snel je rijbewijs halen en je betaalt tegelijkertijd weinig geld. Bij ons staat kwaliteit ten eerste op de eerste plaats. Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen op een professionele wijze les te geven, zodat ze later veilig de weg op kunnen. Want dat is waar het uiteindelijk om gaat: veilig de weg op kunnen.

Lessen bij autorijschool Westbroek

We halen je thuis in Westbroek op, maar ook als je elders opgehaald wilt worden is dat mogelijk. Of dat bij je school is of bij je werk, het is voor ons geen probleem. Je rijles duurt altijd 60 minuten.

Auto Rijden in Westbroek

Je zult met de lesauto in Westbroek en omgeving komen. Onder de omgeving valt Utrecht, maar ook andere plaatsen zoals Bilthoven, De Bilt en Maartensdijk. Ook zul je regelmatig op de snelweg rijden.

Wat kosten onze rijlessen?

De totale kosten zijn voor een groot deel afhankelijk van je eigen capaciteiten. Als je het snel oppikt, dan ben je weinig geld kwijt. Onze tarieven zijn in elk geval altijd scherp, zodat je bij Rijschool Utrecht voordelig je rijbewijs kunt halen.

Rijbewijs halen in Westbroek

In het begin zullen we vooral aan de slag gaan met het onder de knie krijgen van de 'instrumenten' die de auto heeft. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld het schakelen of het sturen. Sommige leerlingen pikken dit snel op, maar als je hier iets meer moeite mee hebt is dat uiteraard geen probleem. Het gaat vooral om de veiligheid, dus dien je eerst het voertuig goed onder de controle te hebben voordat je het examen kunt doen.

Afrijden bij het CBR

Tijdens het examen, dat ongeveer 55 minuten duurt, dien je diverse opdrachten uit te voeren. Ook zijn de bijzondere manoeuvres die je moet doen tijdens het examen een belangrijk onderdeel. Dit kan bijvoorbeeld keren op de weg zijn of een parkeeropdracht. Om te kunnen slagen dien je deze goed uit te voeren. Tijdens de lessen zul je deze bij ons regelmatig oefenen, zodat je goed voorbereid aan het examen kunt beginnen. 

Rijbewijs ophalen in Westbroek

Ben je geslaagd? Dan kun je met je identiteitskaart naar het gemeentehuis gaan en hier het rijbewijs aanvragen. Binnen één (spoed) of zeven dagen heb je het rijbewijs in bezit en kun je de weg op gaan.